Καταγγελία μιας αγανακτισμένης επιβάτιδας...

Ξεκίνησα σήμερα να κάνω ένα ταξίδι από το Ηράκλειο στην Αθήνα και επέλεξα να ταξιδέψω με την Ολυμπιακή Αεροπορία.
Φτάνοντας στο αεροδρόμιο συνάντησα την καθιερωμένη ουρά που πάντα υπάρχει στα γκισέ της Ολυμπιακής και επειδή ποτέ δεν μπόρεσα να συμβιβαστώ με την ιδέα αυτής της αδιαφορίας απέναντι στους πολίτες που ταξιδεύουν, διαμαρτυρήθηκα. Η υπάλληλος ευγενέστατη μου έδωσε "απόλυτο δίκιο" αλλά.......!.(πάντα υπάρχει ένα " αλλά " σαν δικαιολογία). Μή θέλοντας να χάσω την καλή μου διάθεση αντιπαρήλθα το γεγονός.
Η ώρα αναχώρησης πλησίαζε κι εγώ πιά είμαι στην αίθουσα αναμονής όπου περιμένω την αναγγελία επιβίβασης στο αεροπλάνο. Μαζί μου περιμένουν καρτερικά και πολλοί άλλοι.
Η ώρα όμως περνά και αναγγελία δεν γίνεται. Σκέφτηκα ότι θα πρόκειται πάλι γιά κάποια συνηθισμένη καθυστέρηση.
Οι οθόνες αναχωρήσεων έδειχναν για την συγκεκριμένη πτήση μιά ώρα εντελώς άσχετη και αρκετά μακρινή από αυτήν που εγώ και οι υπόλοιποι ξέραμε..
Μετά από παρέλευση μιάς ώρας και κάτι περίπου, άρχισα να ανησυχώ σοβαρά. Αδίκως προσπάθησα να βρώ κάποιον να ρωτήσω τι συμβαίνει . Σε μιά στιγμή , ώ του θαύματος , εμφανίζεται ένας υπάλληλος της εταιρίας. Σπεύδω και τον ρωτώ γιατί δεν φεύγουμε. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑ!! Αυτή ήταν η αντίδρασή του. Στήν επιμονή μου γύρισε και με κοίταξε εντελώς απαξιωτικά και μου είπε οτι αυτός δεν είναι υπεύθυνος και να μην κάνω φασαρία γιατί...θα φωνάξει την αστυνομία !! Του απάντησα λοιπόν ότι ειναι υποχρεωμένοι να μας ενημερώσουν γιά οτιδήποτε συμβεί στην πτήση μας και μαζί με άλλους εκνευρισμένους πιά επιβάτες, αφήσαμε την αίθουσα αναμονής και ζητήσαμε να δούμε έναν υπεύθυνο. Η ένστασή μας ήταν βεβαίως ότι δεν ενημερωθήκαμε όλη αυτήν την ώρα γιά μιά μη αναμενόμενη καθυστέρηση, αλλά ο κύριος που παρουσιάστηκε ως υπεύθυνος δεν μπήκε κάν στον κόπο να μας απαντήσει. Η απαξίωση σε όλο της το μεγαλείο.
Έχω λοιπόν να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά των υπαλλήλων του πρώην κρατικού μας αερομεταφορέα , την έλλειψη σεβασμού στους επιβάτες , την απαξιωτική τους στάση όπως επίσης και τις απειλές τους.
Όποιος δε νομίζει οτι ξεπουλώντας την Ολυμπιακή λυθήκανε και τα προβλήματα της, πλανάται πλάνην οικτράν !!!